Recensies


Agora Aston Martin DB5 No Time To Die

Agora Models Aston Martin DB5 No Time To Die

In 2023 kondigde het Engelse bedrijf Agora Models de Aston Martin DB5 uit No Time To Die aan. Het betreft een bouwpakket in de schaal 1:8 en zal de eerste van een serie zijn.

=> Lees verder . . .
=> Recensie Pack 1
=> Recensie Pack 2
=> Recensie Pack 3
=> Recensie Pack 4
=> Recensie Pack 5
=> Recensie Pack 6


Omslagfoto Lotus Esprit

Agora Models Lotus Esprit The Spy Who Loved Me

In 1977 verscheen The Spy Who Loved Me met een speciale gadget: een Lotus Esprit S1 die in het water kon veranderen in een onderzeeër. Het voertuig werd tijdens de productie ‘Wet Nellie’ genoemd, naar de beroemde helikopter ‘Little Nellie’ uit You Only Live Twice. De onderzeeër kan nu worden gebouwd bij Agora Models in schaal 1:8.

=> Lees verder . . .
=> Recensie Pack 1


Recensie The James Bond Archives

The James Bond Archives

We nemen je mee in de nieuwe editie van The James Bond Archives. Dit indrukwekkende boek is samengesteld door Paul Duncan en uitgegeven door Taschen.

=> Lees verder . . .


In The Secret Service Of James Bond

In dit Engelstalige boek neemt auteur Roland Schaefli je mee in de wondere wereld van Stefan Zürcher. Hij werkte aan vele films mee, waaronder negen James Bond-films. Zeg je filmen en sneeuw, dan is Zürcher je man op locatie.

=> Lees verder . . .


The 007 Heraldry Set

The 007 Heraldry Set

Het Engels bedrijf The London Sock Exchange kwam met een fraaie set geïnspireerd op de familiewapens uit On Her Majesty’s Secret Service. Wij mochten ze uitproberen.

=> Lees verder . . .


Recensie James Bond Destinations

James Bond Destinations

Een van de kenmerken van de James Bond-films zijn de vaak exotische locaties. Van Londen tot Monte Carlo, van de Zwitserse Alpen tot aan de Bahamas. Uitgever Assouline komt met het boek James Bond Destinationsgeschreven door Daniel Pembrey,

=> Lees verder . . .


Omslagfoto Review- On The Train Tracks

On The Train Tracks

Het is voor mij een aantal jaar geleden dat ik een bezoek bracht aan de Nene Valley Railway: een bewaard gebleven spoorweg in Cambridgeshire, Engeland. Meer dan 150 films, tv-series en commercials werden er opgenomen, inclusief Octopussy en GoldenEye. Auteur Marc Hernandez schreef een bijzonder boek over de verhalen rondom de twee James Bond-films.

=> Lees verder . . .


Recensie Playmobil Aston Martin DB5

Playmobil Aston Martin DB5

Afgelopen maand verscheen hij eindelijk: de Aston Martin DB5 van Playmobil. En je raad het al: ik was vroeger niet van de Playmobil, maar de Lego. En als je oudste zoon van 5 ook helemaal verknocht is aan de steentjes uit Denemarken, was het best een uitdaging om een review te schrijven. Of toch niet?

=> Lees verder . . .


Guide To Thailand

Wie aan James Bond denkt, denkt aan snelle auto’s, mooie vrouwen en vooral: de prachtige locaties waar gefilmd is. Menig James Bond-fan reist de wereld over om deze locaties te bezoeken. De meeste onder begeleiding van het boek On The Tracks Of 007. Vorige week verscheen er een speciale editie over Thailand.

=> Lees verder . . .


Hot Wheels Aston Martin DB10

De feestdagen staan weer voor de deur. Afgelopen jaar hebben we van een aantal James Bond merchandise een review geschreven. Een belangrijke daarin ontbrak nog: de Aston Martin DB10 van Hotwheels Elite. Reden om voor de feestdagen onze mening te geven over dit unieke model en wellicht een reden om deze onder de kerstboom te verwachten. 

=> Lees verder . . .