BOGNER x 007 Capsule 2023

25-11-2023 | Performance sportkledingmerk BOGNER heeft de capsulecollectie 2023 007 onthuld. De collectie bestaat uit complete ski-outfits voor mannen en vrouwen, evenals ski-hardware en accessoires.

In 2022 onthulde Bogner zijn eerste officiële 007-collectie in samenwerking met EON Productions. En nu is er een nieuwe gelimiteerde collectie gemaakt met elk een complete ski-outfit voor mannen en vrouwen, ski-hardware en accessoires. De stijlen zijn fris wit met rode en zwarte accenten, logo’s en technische details.

Willy Bogner Junior coördineerde ’s werelds eerste actiescènes voor On Her Majesty’s Secret Service (1969) en werkte daarna aan nog drie Bond-producties, The Spy Who Loved Me (1977), For Your Eyes Only (1981) en A View To Kill (1985). De geschiedenis tussen Bogner en James Bond is te lezen in de 6e editie van Bondesque Magazine.

Op een dag vroeg iemand me aan de telefoon of ik cameraman wilde worden bij de volgende James Bond-film,” herinnert Willy Bogner Jr zich over het begin van zijn Bond-carrière. “Als je zo’n telefoontje krijgt als filmamateur die nooit naar de filmschool is geweest, ga je ervan uit dat het een grap is!”. Het telefoontje was geen grap, want de beller bleek Albert R. Broccoli te zijn en nu, meer dan 50 jaar later, gaat de samenwerking door.

=> Bogner Collectie 007 Store
=> Bogner’s officiële website
=> Bondesque Magazine uitgave #6