Twee nieuwe James Bond soundtracks bij La-La Land Records

24-12-2023 | Ter gelegenheid van de 40e verjaardag van Octopussy en de 50e verjaardag van Live And Let Die verschijnen deze twee titels volgend jaar als expanded en remastered editie bij La-La Land Records.

Live And Let Die
Op de eerste schijf van deze uitgave, geproduceerd door Neil S. Bulk, staat Score Presentation van de film, terwijl op de tweede schijf een remaster staat van het originele soundtrackalbum uit 1973 samen met extra muziektracks! De filmmuziek en het originele soundtrackalbum zijn opnieuw gemixt van originele 16-sporen masters door Chris Malone en gemasterd door Doug Schwartz in hoge resolutie. Het McCartney nummer Fillet Of Soul en Just A Closer Walk With Thee/New Second Line zijn allemaal afkomstig van de originele album masters.

Octopussy
Geproduceerd door Neil S. Bulk en gemasterd door Doug Schwartz, bevat de eerste schijf de Score Presentation van de film en aanvullende muziek. Een remaster van het originele 1983 soundtrack album is opgenomen op de tweede schijf, samen met de Extended Instrumental Version van All Time High, voor het eerst op CD! De filmmuziek op schijf 1 is afkomstig van ¼ inch stereobanden van de filmmixen, terwijl de originele 1983 soundtrack op Disc Two en de “Extended Instrumental Version” van “All Time High” afkomstig zijn van ¼ inch stereo album masters. Alle tapes zijn nieuw overgezet in hoge resolutie voor deze uitgave.

=> La-La Land Records Live And Let Die
=> La-La Land Records Octopussy