Darker Than The Sun: The Bond Movie Altas

17-12-2023 | Ga op een spannend wereldwijd avontuur als geen ander en neem je mee in de wereld van de beminnelijke en raadselachtige Britse spion James Bond met het boek Darker Than The Sun: The Bond Movie Atlas.

Dit boek, geschreven door Matthew Field en Ajay Chowdhury, is je paspoort naar de iconische missies van agent 007, nauwgezet in kaart gebracht op een epische wereldwijde reis. Met ongeveer 150 prachtige foto’s word je meegenomen naar de plaatsen waar de actie zich afspeelt. Dompel jezelf onder in de allure van de locaties, met beelden van zowel de echte locaties als van achter de schermen van de filmsets. Het is een ongeëvenaarde visuele ervaring die je midden in de actie plaatst.

Elke film komt tot leven met een wereldwijde locator, waarmee je de voetstappen van Bond over de hele wereld kunt volgen, en gedetailleerde kaarten die de belangrijkste Bond-bestemmingen tot leven brengen. Terwijl je deze kaarten verkent, is de vakkundig geschreven tekst van Ajay Chowdhury en Matthew Field je gids, met fascinerende inzichten in de locaties zelf en spannende verhalen vanaf de set. Dit is niet zomaar een boek; het is een filmische reis, een atlas van avontuur en een schat aan Bond overlevering.

Het boek telt 240 pagina’s en verschijnt op 20 augustus 2024.