James Bond After Fleming

14-12-2023 | Mark Edlitz, auteur van het boek The Lost Adventures of James Bond, is terug met een nieuw boek: James Bond After Fleming: The Continuation Novels.

Ian Fleming schreef twaalf originele James Bond-romans en twee verhalenbundels. Ondanks het culturele belang van Fleming’s 14 boeken, vertegenwoordigen ze slechts een fractie van de Bond-verhalen. Sinds de dood van Fleming heeft zijn nalatenschap toestemming gegeven voor de publicatie van talloze Bond-romans en spin-offs. Deze vervolgromans omvatten tientallen boeken over de gevaarlijke avonturen van Bond, filmromans, een pseudo-biografie en verschillende spin-off series over de tiener Bond, de geliefde secretaresse van de geheime dienst, Miss Moneypenny, en de volgende generatie agenten in de Double O divisie.

Voor de allereerste keer biedt Mark Edlitz een uitgebreid overzicht van elk spannend Bond-avontuur in één geïllustreerd boek. Of je nu volledig ondergedompeld bent in de wereld van Bond of nieuw bent in het spionagespel, James Bond After Fleming is een essentieel naslagwerk dat een must-have is voor elke Bond-fan.