Solex Agitator prop replica

13-12-2023 | De Solex Agitator is een belangrijk onderdeel van Francisco Scaramanga’s apparaat voor zonne-energie en een centraal plotelement in The Man With The Golden Gun (1974). Factory Entertainment komt nu met een replica van dit apparaat in een gelimiteerde oplage.

Deze replica is gebaseerd op de originele rekwisiet die een reeks verouderde elektrische en computeronderdelen uit de jaren ’70 bevatte. Het Factory Entertainment-team kreeg de mogelijkheid om een bewaard gebleven originele exemplaar in het archief van EON Productions zorgvuldig te bestuderen.

Elk onderdeel is zorgvuldig met de hand nagemaakt. Het frame is machinaal bewerkt aluminium, de belangrijkste onderdelen zijn nagemaakt in hars en zijn ingebed in helder acryl, precies zoals het origineel. Elke replica wordt geleverd in een houten displaydoos, bevat een certificaat van echtheid en een individueel genummerde metalen plaquette met het unieke editienummer. De oplage van deze replica is 1.000 stuks. De prijs is € 185,95.

=> Factory Entertainment
=> 007Store.com