Montegrappa 007 Special Issue

11-12-2023 | Het Italiaanse luxemerk voor schrijfwaren, Montegrappa, heeft wederom de samenwerking gezocht met de producenten van de James Bond-films. Deze week verschijnt de Montegrappa 007 Special Issue.

Eerder dit jaar verscheen de James Bond Spy Master Duo: een pen met daarin verborgen zeer fraaie manchetknopen en twee replica’s van de gouden kogel uit The Man With The Golden Gun. Met een prijskaartje van iets meer dan €3.000,– zeker niet voor iedereen weggelegd. Dat geldt wellicht ook voor de 007 Special Issue, maar de prijs ligt aanzienlijk lager.

En zoals bijna alle pennen van Montegrappa verschijnt de 007 Special Issue als vulpen en als ballpoint. Beide pennen zijn volledig van metalen. Door het gebruik van messing en aluminium geeft de pen een lichte, maar sterk gevoel. Kijk in de hollow-point huls om een glimp op te vangen van een filmicoon: de pistoolloop zoals we die kennen uit de opening van elke James Bond-film.

De pennen worden geleverd in een fraaie reisetui waarin, naast reservepatronen en navullingen, ook een 007 notitieboekje te vinden is. De vulpen heeft een prijskaartje van € 1.295,– en is verkrijgbaar in vijf verschillende lijndiktes. De ballpoint is verkrijgbaar voor € 700,–.

=> Montegrappa