Ian Fleming Publications planning 2024

 Ian Fleming Publications is verheugd om de planning voor komend jaar met ons te delen. Ook dit jaar kunnen we genieten van de literaire James Bond! Wat kunnen we verwachten?

Op 26 februari verschijnt het e-boek van de Raymond Benson James Bond-verhalen met als titel James Bond: The Raymond Benson Years. Deze digitale omnibus bevat de boeken Zero Minus Ten, The Facts of Death, High Time to Kill, DoubleShot, Never Dream of Dying en The Man with the Red Tattoo.

In april verschijnt het tweede deel van de Double O-reeks van Kim Sherwood: A Spy Like Me. Het boek verschijnt op 25 april in het Verenigd Koninkrijk.

Op 6 juni, de officiële verjaardag van koning Charles, verschijnt het boek On His Majesty’s Secret Service als paperback editie. Het boek verschijnt met nieuwe inhoud en een nieuwe omslag.

Dit jaar is het 60 jaar geleden dat het kinderboek Chitty Chitty Bang Bang van Ian Fleming verscheen. Om dit te vieren komt er op 13 juni een nieuwe paperback editie met een gloednieuwe omslag. Op Global James Bond Day, 5 oktober, verschijnt er een nieuwe hardback editie van de James Bond-verhalen van Ian Fleming.

En als laatste gaan we ook nog iets speciaal krijgen van The Folio Society. Wij zijn heel benieuwd!