Voorverkoop Agora Models Lotus Esprit gestart

De voorverkoop van de Lotus Esprit duikboot van Agora Models is gestart. Het is het tweede schaalmodel uit de James Bond-serie van het Engelse bedrijf.

De Lotus Esprit (schaal 1:8) bevat alle gadgets die James Bond gebruikte in The Spy Who Loved Me uit 1977 om de handlangers van Karl Stromberg te dwarsbomen. In zijn kenmerkende vorm is “Wet Nellie” uitgerust met een scala aan gadgets, waaronder de inktsproeistraal, grond-lucht raketten, vooraan gemonteerde torpedo lanceerder en een mijn dispenser aan de onderzijde. De vier propellers onder de achterbumper worden aangedreven door motoren voor een indrukwekkende rotatie op hoge snelheid, en de vier hydrofines en twee staartvinnen draaien mee. Tot de details van het interieur behoren een verlichte centrale radarmonitor en een nautisch bedieningspaneel.

Alle kenmerken van deze high-performance Lotus Esprit zijn authentiek nagemaakt, inclusief de 4-cilinder motor, pop-up koplampen, functionerende remlichten en richtingaanwijzers, en gedetailleerde logos. De gegoten carrosserie is in de kleur Monaco White.

Net als de Aston Martin DB5 uit No Time To Die verschijnt dit exemplaar in abonnementsvorm van 12 of 24 maanden en kan besteld worden via de website van Agora Models.

=> Agora Models Lotus Esprit duikboot