Bond In Motion verhuisd naar International Spy Museum

11-01-2024 | Bond In Motion, de grootste officiële tentoonstelling van James Bond-voertuigen, is zowel in Europa te bewonderen als in de Verenigde Staten. De laatste gaat verhuizen en is vanaf 1 maart te zien bij het International Spy Museum.

Het International Spy Museum is trots dat deze officiële tentoonstelling van iconische voertuige die allemaal op het scherm zijn gebruikt door 007 en zijn vele bondgenoten en tegenstanders. Hoewel James Bond een fictief personage is, belichaamt hij de geest van vele echte spionnen in dit museum. Deze mannen en vrouwen, van over de hele wereld, werden geïnspireerd door meer dan zes decennia van de Bond-filmreeks en zijn blijvende culturele invloed.

Bond In Motion is een viering van zes decennia 007-voertuigen. De tentoonstelling bevat 17 iconische stukken uit het archief van EON Productions en de Ian Fleming Foundation. Rekwisieten, schaalmodellen en clips uit de films zijn ook te zien naast auto’s, motoren, onderzeeërs en meer uit de garage van Q Branch.

De tentoonstelling opent haar deuren op 1 maart dit jaar en zal te zien zijn tot april 2025.

=> Bond In Motion International Spy Museum